12371012151841320212224302845462748

Menu

Doorzoek de website

Live: cursussen, lezingen, radio/TV

Cursussen


Vanaf 1994 heb ik cursussen gegeven over Lichaam en geest, levenskunst, filosofie van het reizen, geschiedenis van de psychologie en onsterfelijkheid. Vooral in HOVO-verband aan de Vrije Universiteit en de Erasmus Universiteit, maar ook bij de ISVW (Internationale School voor Wijsbegeerte).

Lezingen

Ik geef geregeld lezingen, met name over filosofie en reizen. Opdrachtgevers zijn onder andere bibliotheken, maar ook het Mozeshuis in Amsterdam, Travel Alert (nascholing artsen), Kunstenaarssocieteit Arti et Amicitiae, ter gelegenheid van de expositie inTransit (2006), Theaterbedrijf Bonheur Rotterdam, Studium Generale, Rotary Club Rotterdam, Rotterdams Leeskabinet, Humanistisch Verbond (Hilversum) en diverse studiekringen.

Radio en TV

Bijdrage aan 'Ik reis, dus ik ben' met Stine Jensen (2010) Dus ik ben
Vier Interviews met Manuela Kalsky bij Nieuw Wij (2009)
Andere programma's: Bonum, verum, pulchrum, Weg met BNN, Hollands Diep, Dolce Vita, Schepper en Co, Lotusvijver, Dolce Vita

Lezingen op verzoek
Ik verzorg lezingen voor een breed publiek, van studenten tot ouderen, en van leken tot professionals. Vergoeding in overleg. Stuur een mailtje naar carolienvanbergen[at]gmail.com.

Aanmelden | Site map | 9 actieve bezoekers
Copyright 2002 Carolien van Bergen & Kreatuur - All rights reserved
Top